Skip to main content

FLIPOUT

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Find svar på dine spørgsmål

FAQ - Flip Out

Her har vi samlet alle almindelige spørgsmål og svar. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os.

GENERELLE SPØRGSMÅL

HVAD GÅR FLIP OUT UD PÅ?

Flip Out er et indendørs legeland med fokus på underholdning til familien med oplevelser og legeredskaber målrettet børn i alderen 2-12 år. Vi tilbyder et spisested, festlokaler og er imødekommende overfor større gruppe arrangementer eller andre henvendelser. Vi opkræver per session eller arrangement.

SKAL MAN BOOKE I FORVEJEN?

Det er bedst at booke gennem vores online booking system inde på vores hjemmeside, så du kan booke nemt og hurtigt. Vi har også en blanket, der skal udfyldes, før du kommer til legelandet. Så det er bedst at ordne booking og blanket inden, så det ikke forsinker jeres legetid i legelandet. Hvis ikke du har mulighed for at booke inden ankomst, kan du booke via telefon eller hos en af vores medarbejdere i receptionen.

HVOR MEGET KOSTER ENTRE?

Entré priserne kan du tjekke under bookingen på vores hjemmeside. Priserne kan dog variere fra session og arrangement.

HVOR LÆNGE VARER DE FORSKELLIGE SESSIONER?

Vores sessioner varer op til 3 timer. Detaljer om dette, kan ses inde på vores booking side eller i receptionen.

HVOR GAMLE SKAL BØRN VÆRE?

Vores legeland er henvendt til børn i alderen 1,5-12 år og familiemedlemmer. Ældre børn må også godt lege med deres mindre søskende i legelandet.

ER DER EN MAXIMUMSBEGRÆNSNING IFM FESTLOKALERNE?

Ja, vi anbefaler at man max er 20-25 børn i festlokalerne, dog må man gerne være flere, men dette er med forbehold at de vil komme til at sidde lidt tættere til spisning.

KAN JEG LADE MIT BARN LEGE I FLIP OUT ALENE?

Desværre kan man ikke lade sit barn lege alene, grundet de forlystelser vi tilbyder. Der skal derfor altid være en forældre eller værge ved børn under 12 år i legelandet. Hvis børnene er under 5 år skal de være under opsyn af forældre eller værge hele tiden.

SKAL JEG HAVE NOGET BESTEMT TØJ PÅ FOR AT VÆRE I LEGELANDET?

Vi opfordre til at man tager sokker og komfortabelt tøj på. 3 gode fifs til en skøn dag i Flip Out: 1. Sæt langt hår op. 2. Tag lukkede sko på, som sidder fast på fødderne. 3. Tag lange bukser og en langærmet trøje på.

HVAD SKER DER, HVIS JEG KOMMER FOR SENT?

Du vil enten blive tilbudt bare at lege i resten af sessionen eller hvis der er plads, flytte sessionen til et andet tidspunkt på dagen, hvis der er andre tider.

HVOR LANG TID KAN MAN BLIVE?

Sessionerne varer op til 3 timer. Dog hvis du sidder og spiser i vores diner, er det muligt at blive længere indtil man er færdig.

ER DER AFLÅSTE SKABE?

Ja, der er et begrænset antal tæt på indgangen.

SKAL JEG UDFYLDE EN BLANKET ELLER EN FORMULAR?

Vi har en blanket, forældren eller værgen skal udfylde til sit barn og de familiemedlemmer der kommer til legelandet. Blanketten kan findes på hjemmesiden og skal være udfyldt før den dag man har booket til.

HVAD TID SKAL JEG KOMME I TIL MIN SESSION?

Du skal helst møde op 30 minutter før din session starter, for at tjekke ind og få udleveret armbånd etc.

TILBYDER I MEDLEMSKAB?

Ja, vi tilbyder medlemskab. Man kan finde information om dette på vores hjemmeside eller henvende sig i receptionen for flere detaljer.

ER DER NOGLE RESTRIKTIONER PÅ VÆGT ELLER HØJDE?

Ja, der hvor der er skiltet, hvilke restriktioner en given aktivitet har. Dette er for dit barns sikkerhed. Vores producenter anbefaler en vægt på maksimum 125 kg.

KAN JEG KOMME OG KIGGE?

Ja, voksne er velkomne med børn og skal betale et mindre beløb for entreen.

ER DER WIFI I LEGELANDET?

Ja, koden er oplyst ved receptionen.

TILBYDER I SÆRLIGE ENTRÉPRISER TIL SKOLER OG FORENINGER?

Det gør vi, både ved normal entré og sessioner, hvor man kan leje hele legelandet. Du kan spørge efter en af vores fest/arrangement medarbejdere for mere information.

HVAD SKER DER, HVIS JEG AFLYSER MIN BOOKING?

Du kan til hver en tid aflyse din booking hos os. Du har et 24 timers vindue, fra betalingen af, hvor du har ret til at få hele beløbet for din booking refunderet*. Aflyses bookingen efter de 24 timer, vil man blive tilbudt at få rykket sin booking til en anden dato. Det vil sige, at der altså ikke sker en refundering efter de 24 timer.

icon-2

MINIPUT

Mød andre forældre med små børn, og lad dem lege i sikre og trygge omgivelser, mens I taler om forældreskab over en kop kaffe.

ticket (3)

MEDLEMSKAB

Bliv medlem hos os og få fantastiske fordele. Besøger du os mere end én gang om måneden, har medlemskabet allerede tjent sig selv hjem.

icon-3

BØRNEFEST

Fejr dit barn på den bedste måde med vores fantastiske aktiviteter, der er perfekte til børnefester.

icon-4

SÆSONKORT

Gå ikke glip af alle vores sæsonbestemte unikke tilbud.

EVENTYRET KALDER!
Book et besøg i dag.

Book dit besøg hos Flip Out i dag eller køb et medlemskab.