Skip to main content

FLIP OUT

OM OS

Europas førende lege- og actionland har åbnet i Rosengårdcentret i Odense.

OM OS

FLIP OUT ER ET VERDENSOMSPÆNDENDE LEGE- OG ACTIONLAND FOR HELE FAMILIEN

Flip Out har rødder i Australien, hvor vi i 2012 åbnede en af verdens første trampolinparker. Og i dag er vi en global udbyder af de største og bedste trampolinparker samt indendørs lege- og actionland. Vi skaber sjove oplevelser, som forældre kan dele med deres børn. Det gælder uanset børnenes alder og højde.

I Flip Out kan vi modtage op til 400 gæster i timen og tilbyder mange forskellige forlystelser, som kan nydes af hele familien. Udover det har vi 3 unikke tematiserede fødselsdagslokaler og en hyggelig café med et bredt udvalg af mad- og drikkevarer.

Vores personales vigtigste opgave er at sikre, at alle vores gæster får en uforglemmelig oplevelse, fra dét øjeblik de træder ind i Flip Out. Vi er engagerede i at skabe minder, der varer hele livet.

favicon-flipout
Vores mål er at skabe en helt uforglemmelig oplevelse og være det bedste sted at holde sin børnefødselsdag. Der er rig mulighed for at udforske vores mange forlystelser og få brændt en masse krudt af.
Casper Luccas Esbensen
General Manager Danmark
icon-2

MINIPUT

Mød andre forældre med små børn, og lad dem lege i sikre og trygge omgivelser, mens I taler om forældreskab over en kop kaffe.

ticket (3)

MEDLEMSKAB

Bliv medlem hos os og få fantastiske fordele. Besøger du os mere end én gang om måneden, har medlemskabet allerede tjent sig selv hjem.

icon-3

BØRNEFEST

Fejr dit barn på den bedste måde med vores fantastiske aktiviteter, der er perfekte til børnefester.

icon-4

SÆSONKORT

Gå ikke glip af alle vores sæsonbestemte unikke tilbud.

EVENTYRET KALDER!
Book et besøg i dag.

Book dit besøg hos Flip Out i dag eller køb et medlemskab.