FØDSELSDAGE OG ARRANGEMENTER Vi vil rigtig gerne hjælpe dig på din specielle dag


HOLD DIN BØRNEFØDSELSDAG HOS FLIP OUT!

Fødselsdage kommer kun en gang om året, skab derfor nogle fantastiske minder med venner, familie og kære som i vil huske i mange år.

Flip Out er det ultimative sted for børn at holde deres fødselsdagsfest. Vi har en række festpakker, der passer til alle aldre, grupper og størrelser.

Vælg mellem vores tematiserede festlokaler: Disco, Ice eller Viking.

Børnene kan nyde alt, hvad vores Lege- og Actionland har at byde på og derefter fejre deres fødselsdag med stil i et eksklusivt festlokale. Med et stort udvalg af mad og drikke samt en dedikeret festvært, der sørger for alt på deres særlige dag!

For at booke din fest, klik på "Reserver nu" herunder.

Ved andre spørgsmål eller andet ifm. fødselsdage og arrangementer, kan vores fest og arrangements supervisor Johanne, kontaktes på mail: [email protected].

Book den sjoveste Børne-Julefest hos Flip Out!

Hvis du vil holde den bedste børne-julefest, Så lad os hjælpe jer med at få en ekstra sjov december! Invitér venner og familie, til en dejlig jule-dag i Flip Out. Oplev vores fantastiske tematiseret festlokaler, hvor der vil være lækker mad og drikke! Du kan naturligvis opleve hele Lege- og Actionlandet, hvor der vil være fri adgang i 2 timer.  Klik her for at booke!

Se hvad vores fantastiske festpakker indeholder


Har du spørgsmål omkring fødselsdagsfest?

Kan man holde fødselsdagsfest hos jer?

Ja! Vi har et stort udvalg af fester og tematiserede lokaler: Is-rum, Disco-rum og et Vikingerum. Udover dette er der til hvert rum en vært eller værtinde, der står til rådighed og sørger for at varetage festen og give en god oplevelse på dagen.

Skal de voksne hjælpe til ved festen?

Voksne behøves ikke at asisstere til fødselsdagen, dog skal der være en forældre/værge per 10. barn.

Hvor meget koster de forskellige fester?

Informationer omkring de fødselsdagspakker vi tilbyder, står forklaret i en pamflet, der kan downloades på vores hjemmeside.

Hvor mange børn må man invitere?

Normalt oplever vi fester med omkring 12 børn og vi imødekommer tilføjelser eller større grupper, hvis der er behov for det.

Er der et minimum for, hvor mange børn man skal invitere med?

Vi er fleksible, men vi anbefaler 12 børn som minimum.

Hvordan foregår en fødselsdag hos jer?

Normalt foregår de over en halvanden time i legelandet og en halv time til mad i fest-rummet.

Hvor finder jeg mere information om at planlægge en fødselsdag hos jer?

Tjek gerne vores hjemmeside eller ring og stil spørgsmål til vores fest/arrangement supervisor.

Hvor lang tid før, skal jeg booke?

Det kommer an på, hvorvidt vi har plads, da vi ofte har mange bookinger af fødselsdage. Vi anbefaler derfor at du booker så tidligt som muligt for at undgå udfordringer med din booking.